Týdenní menu

od 18. 2. do 22. 2. 2019

 

Pondělí: ITALSKÁ S TĚSTOVINOU
1)Čočka na kyselo, opečený klobás, okurek, pečivo 80,-
2)Smažený hermelín, vařený brambor, tatarka 90,-
3)Kuřecí steak se smetanovými žampiony, bramborové hranolky 100,-
Uterý: ČESNEČKA S VEJCEM
1)Domácí sekaná pečeně, šťouchaný brambor, okurek 80,-
2)Kuřecí stehýnka na paprice, těstoviny / knedlík 90,-
3)Kuřecí steak se smetanovými žampiony, bramborové hranolky 100,-
Středa: JÁTROVÁ S RÝŽÍ
1)Halušky se zelím a uzeným masem 80,-
2)Hovězí pečeně na slanině, dušená rýže / knedlík 90,-
3)Kuřecí steak se smetanovými žampiony, bramborové hranolky 100,-
Čtrtek: FAZOLOVÁ S UZENINOU
1)Boloňské špagety sypané sýrem 80,-
2)Brněnské fógl, houskový knedlík / rýže 90,-
3)Kuřecí steak se smetanovými žampiony, bramborové hranolky 100,-
Pátek: HOVĚZÍ VÝVAR S VAJEČNÝM SVÍTKEM
1)Kuřecí rošťáci, bramborová kaše, čalamáda 80,-
2)Vepřový vrabec, dušená kapusta, houskový knedlík / brambor 90,-
3)Kuřecí steak se smetanovými žampiony, bramborové hranolky 100,-
 Vyhrazujeme si právo na změnu
PŘEJEME DOBROU CHUŤ