Týdenní menu

od 19. 8. do 23. 8. 2019

 

Pondělí: FRANKFURTSKÁ POLÉVKA
1)Hrachová kaše s grilovanou debrecínskou pečení, restovaná cibulka, pečivo 80,-
2)Italské masové koule, mačkané smetanové brambory, okurek 90,-
3)Kuřecí steak s houbovou omáčkou, bramborové hranolky 100,-
4)Grilovaný kotlet v hořčičné marinádě , americké brambory 100,-
Uterý:  VÝVAR Z VEPŘOVÉ OHÁŇKY, HRÁŠKEM A RÝŽÍ
1)Drůbeží rizoto sypané sýrem, čalamáda 80,-
2)Segedínský guláš speciál, houskový knedlík 90,-
3)Kuřecí steak s hráškovými lusky na másle, bramborové hranolky 100,-
4)Grilovaný kotlet v hořčičné marinádě , americké brambory 100,-
Středa:  HRSTKOVÁ POLÉVKA
1)Boloňské špagety, sypané parmazánem 80,-
2)Krůtí nudličky v pepřové omáčce, opékaný brambor 90,-
3)Kuřecí steak s hráškovými lusky na másle, bramborové hranolky 100,-
4)Grilovaný kotlet v hořčičné marinádě , americké brambory 100,-
Čtrtek: ZABÍJAČKOVÁ POLÉVKA SVĚTLÁ S KROUPAMI
1)Krůtí játra na roštu, selské brambory, česnekový dip 80,-
2)Maďarský perkelt z vepřového masa, tarhoňa / pečivo 90,-
3)Kuřecí steak s hráškovými lusky na másle, bramborové hranolky 100,-
4)Grilovaný kotlet v hořčičné marinádě , americké brambory 100,-
Pátek: SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI
1)Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, vídeňská cibulka 80,-
2)Hovězí pečeně na slanině, dušená rýže / knedlík 90,-
3)Kuřecí steak s hráškovými lusky na másle, bramborové hranolky 100,-
4)Grilovaný kotlet v hořčičné marinádě , americké brambory 100,-
 Vyhrazujeme si právo na změnu
PŘEJEME DOBROU CHUŤ